Merken

3M
ABB
ABB/Busch Jaeger
ABB/HAF
ABB/Thomas & Betts
Alfa Electric
Ansman
APC
ASN
Astro
Attema
Baluff
Bals
Band-It
Bauser
Bedea
Belden
Belpa
Binder
Birch Valley
Blessing
Bopla
Brady
Cable Safe
Canalit
Cellpower
Comelit
Coroplast
Critchley
CUBIC
Danfoss
Donné
Duracell/Procell
Eaton
Ecolight
Ei Electronics
Eldon
Eldra
Energizer
Erico
ETI
Famostar
Finder
Fischer
Grayle
Greenlee
Hager
Harting
Helukabel
Hemmink
Hikvision
Hirschmann
Hi Torque
Hongshang
Intercable
Interlight
JMV
Jobarco
Jung

Complete groepenkasten

Bij Elmet kunt u terecht voor groepenkasten van Attema, ABB/HAF en Schneider Electric. De groepenkasten van Attema en ABB/HAF kunnen wij uit voorraad leveren.

Tevens zijn er zo’n 24 losse componenten, zoals hoofdschakelaars en automaten bij Elmet verkrijgbaar.

Attema groepenkasten

Een Attema groepenkast is eenvoudig te installeren en te plaatsen. Bij Elmet leveren wij een breed pakket met producten voor in de meterkast, van het merk Attema. Naast groepenkasten is er ook een breed aanbod Attema groepenkast onderdelen. Bij Attema groepenkasten en groepenkast onderdelen staat installatiegemak centraal. De kasten hebben genoeg installatieruimte, een strak design en er is veel aandacht geschonken aan praktische details. Een voorbeeld van het grote installatiegemak is de unieke kapconstructie. Hierdoor dien je de groepenkast slechts aan te drukken via sluitclips.

 

ABB/HAF groepenkasten

ABB/HAF behoort tot de grote merken als het aankomt op groepenkasten, componenten en overige elektra toepassingen. ABB/HAF is al jarenlang een toonaangevende fabrikant als het aankomt op elektrotechnische oplossingen. Een ABB/HAF groepenkast wijkt af van de doorsnee groepenkast vanwege het zogeheten busboard systeem. De automaten in de groepenkast worden niet bedraad, maar worden op een rail geplaatst die de automaten voorziet van spanning. Dit zorgt er voor dat meterkasten van ABB/HAF eenvoudig uit te breiden zijn.

 

Schneider groepenkasten

Schneider Electric is een wereldwijde producent van elektrotechnische oplossingen waarbij de focus ligt op veiligheid, betrouwbaarheid, kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid. Deze focus op duurzaamheid en betrouwbaarheid resulteert in groene fabrieken en producten. Dit zie je terug in de groepenkasten, groepenkast onderdelen en het schakelmateriaal van Schneider.

Meer informatie over de prijzen? Of iets niet kunnen vinden?
Assortiment

Installatiemateriaal