Over ons

Elmet B.V. is een dynamische en gestaag groeiende elektrotechnische handelsonderneming met een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor allerhande afnemers. Persoonlijk contact met onze relaties staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast is ons hoofddoel: Het volledig ontzorgen van onze afnemers.

Wij staan garant voor:

  • Een uitgebreid assortiment

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment elektrotechnische materialen.

U kunt bij ons terecht voor alle bekende A-merken m.b.t.: Montagemateriaal, Installatiemateriaal, Identificatie & Coderingen, Draad & Kabel, Schakelkasten, Industriële componenten, Verlichting, Accu’s & Batterijen en alle overige producten die u van een elektrotechnische groothandel mag verwachten.

  • Persoonlijk contact

U spreekt bij ons altijd met een vaste medewerker die u deskundig adviseert met technische vragen, orders en offertes. Ons team zal er alles aan doen om van u, een meer dan tevreden klant te maken. Ook uw retouraanvragen worden door dezelfde medewerker behandeld.

  • Eigen vervoer

Wij beschikken over eigen vervoer waarmee wij, in een straal van 40 km rond Dordrecht, bezorgen. Voor u betekent dit altijd de vertrouwde chauffeur waar u vaste afspraken mee kunt maken. Ook uw retourorders en emballage (lege pallets of haspels) nemen wij direct mee.

  • Snelle levering

Overige bestellingen leveren wij snel met onze vervoerder GLS. Bestelt u vóór 16.00 uur, dan wordt
uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Vervolgens heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.

  • Express service; uw bestelling, dezelfde dag nog in huis!

Bent u een relatie, gevestigd in een straal van 40 km rond Dordrecht, dan zijn wij logistiek in staat om uw bestelling (mits op voorraad en vóór 11.00 uur besteld) nog dezelfde dag bij u te leveren. Dit doen wij op werkdagen van maandag tot en met vrijdag.

  • Afhaalbalie

Wilt u uw bestellingen liever snel en gemakkelijk bij ons afhalen? Ook dat is mogelijk.

Onze afhaalbalie is iedere werkdag geopend van 08:30 tot 17:00 uur.

  • Makkelijk bereikbaar via WhatsApp

Voor uw gemak kunt u bij ons ook bestellingen plaatsen of vragen stellen via WhatsApp. Al uw bestellingen en vragen worden direct gelezen en snel in behandeling genomen.

Het telefoonnummer waarop onze WhatsApp bereikbaar is: 06 – 33 05 71 26