Merken

3M
ABB
ABB/Busch Jaeger
ABB/HAF
ABB/Thomas & Betts
Alfa Electric
Ansman
APC
ASN
Astro
Attema
Baluff
Bals
Band-It
Bauser
Bedea
Belden
Belpa
Binder
Birch Valley
Blessing
Bopla
Brady
Cable Safe
Canalit
Cellpower
Comelit
Coroplast
Critchley
CUBIC
Danfoss
Donné
Duracell/Procell
Eaton
Ecolight
Ei Electronics
Eldon
Eldra
Energizer
Erico
ETI
Famostar
Finder
Fischer
Grayle
Greenlee
Hager
Harting
Helukabel
Hemmink
Hikvision
Hirschmann
Hi Torque
Hongshang
Intercable
Interlight
JMV
Jobarco
Jung

Voedingen

Bij Elmet kunt u terecht voor de voedingen van Finder, Mean Well en Phoenix. Wij hebben een breed scala aan producten. Denk hierbij aan AC/DC voedingen, AC/DC LED-voedingen, DC/DC Converters, DC/AC Inventers. Ook veiligheidstransformatoren hebben wij veel verschillende opties en vermogens.

Ook voor technische ondersteuning bent u bij Elmet aan het juiste adres.

Finder voedingen

De compacte modulaire schakelende voedingen van Finder bieden een hoog rendement voor elektrische toepassingen. Tevens zijn de voedingen beveiligd tegen overbelasting en kortsluiting.

Kenmerken:

  • 1 A, 24V DC uitgang, 25W
  • 2,1A, 12V DC uitgang, 25W
  • Afmetingen (b x h x d): 35 x 84 x 60,8 mm
  • Laag stand-by verbruik (<0,4W)
  • Voor 35 mm railmontage (EN 60715)

 

Mean Well voedingen

Mean Well is een van ’s werelds toonaangevende producenten op het gebied van power supplies. Zo produceert Mean Well onder andere AC/DC geschakelde voedingen, DC/DC converters, DC/AC inverters, adapters en batterij-laders.

Het uitgebreide portfolio DIN rail voedingen van Mean Well is bij Elmet uit voorraad leverbaar. De eenvoudige montage maakt de DIN rail voeding uiterst geschikt voor toepassing in machinebouw en installaties.
Tevens zijn de DIN rail voedingen ook geschikt voor toepassing in automatisering, telecommunicatie, datacommunicatie en overige industriële toepassingen. De voedingen zijn leverbaar met uitgangsspanningen van 5V tot 48V.

 

Phoenix voedingen

Elmet levert een breed assortiment aan Phoenix voedingen. Hierdoor sluit de voeding altijd optimaal aan op de behoefte voor uw toepassingen. De producten verschillen in bouwvorm, vermogen en functionaliteit.

De voedingen zijn optimaal aangepast aan de eisen van verschillende branches zoals de machine- en installatiebouw, gebouwenautomatisering, scheepsbouw of procestechniek.

 

 

 

Meer informatie over de prijzen? Of iets niet kunnen vinden?
Assortiment

Installatiemateriaal