Beschermslangen en koppelingen

ABB / Thomas & Betts Beschermslangen en koppelingen

ABB / Thomas & Betts levert een compleet assortiment beschermslangen en koppelingen voor elektrische bedrading. Het assortiment kan in vier onderdelen worden opgesplitst:

Vloeistofdichte koppelingen voor flexibele metalen en niet-metalen beschermslangen

ABB / Thomas & Betts biedt in de breedte en technologisch de meest geavanceerde lijn van vloeistofdichte koppelingen in de industrie alsmede connectoren voor hoog gespecificeerde toepassingen in de elektriciteit- en petrochemische industrie, de papierverwerkende nijverheid, robotica, verpakkingsnijverheid, machinebouw en andere OEM en MRO toepassingen. Bij ABB / Thomas & Betts integreren we de laatste productietechnologieën met de hoogste kwalitatieve beschikbare materialen. Zo bent u zeker dat u betrouwbare, vloeistofdichte producten hebt die een betere uitvoering bieden en installatietijd verkorten en dus kostenbesparend werken.

Flexibele niet-metalen vloeistofdichte beschermslangen

Voor een uitstekende bescherming in combinatie met een uitstekende soepelheid, een hoge weerstand tegen chemicaliën en een goede mechanische weerstand. Ideaal voor toepassingen die een goede weerstand vereisen tegen buigbelasting, trillingen e.d. Installeerbaar met de bijpassende Shureseal™-koppelingen.

Flexibele metalen beschermslangen

Deze beschermslangen van gegalvaniseerd staal bieden een uitstekende weerstand tegen trillingen, buigbelastingen en verpletting en hebben bovendien een hoge soepelheid en treksterkte. Op verzoek ook leverbaar in roestvrij staal.

Koppelingen voor nylon beschermslangen

Het nieuwe assortiment nylon beschermslangen en- koppelingen van ABB / Thomas & Betts biedt al de voordelen van een halogeen, flexibel, waterdicht systeem voor het beschermen van elektrische kabels en/of geleiders.
Vooral de High Performance-koppeling, met haar unieke zelfvergrendelingsmechanisme, maakt een snelle betrouwbare installatie mogelijk met een waterdichte bescherming en een uitstekende mechanische weerstand. Met vier verschillende beschermslangkwaliteiten en een uitgebreid assortiment en accessoires is dit systeem ideaal voor alle mogelijk toepassingen op het vlak van algemene bekabeling, industriële apparatuur, gereedschapsmachines, productie-apparatuur, controle-apparatuur, robotica, motorvoertuigen, transport en spoorwegindustrie.

Meer informatie over de prijzen? Of iets niet kunnen vinden?