Merken

3M
ABB
ABB/Busch Jaeger
ABB/HAF
ABB/Thomas & Betts
Alfa Electric
Ansman
APC
ASN
Astro
Attema
Baluff
Bals
Band-It
Bauser
Bedea
Belden
Belpa
Binder
Birch Valley
Blessing
Bopla
Brady
Cable Safe
Canalit
Cellpower
Comelit
Coroplast
Critchley
CUBIC
Danfoss
Donné
Duracell/Procell
Eaton
Ecolight
Ei Electronics
Eldon
Eldra
Energizer
Erico
ETI
Famostar
Finder
Fischer
Grayle
Greenlee
Hager
Harting
Helukabel
Hemmink
Hikvision
Hirschmann
Hi Torque
Hongshang
Intercable
Interlight
JMV
Jobarco
Jung

Kontakt Chemie

Reinigers

De reinigingssprays van Kontakt Chemie regenereren op een efficiënte manier gecorrodeerde, intensief gebruikte of sterk vervuilde contacten en componenten. Snel, efficiënt en eenvoudig in gebruik.

Smeermiddelen

Smeermiddelen voor de industrie en de voedingsmiddelenindustrie. Denk bij smeermiddelen voor algemeen gebruik bijvoorbeeld aan een kruipolie. Naast smering en lossingsmiddel worden ze vaak ingezet om onderdelen tegen roest te beschermen.

Smering & Bescherming

Vocht is de vijand van elektrische contacten. Kontakt Chemie producten garanderen een doeltreffende bescherming met langdurige werking, zelfs in minder ideale omstandigheden en omgevingsvoorwaarden.

Speciale Producten

Een voortdurende ontwikkeling van innovatieve producten staat bij Kontakt Chemie centraal. Nieuwe producten die beantwoorden aan de zwaarste eisen uit de industrie, dat is waar Kontakt Chemie op inspeelt.

Een compleet productenprogramma

De elektronica vindt haar toepassing op steeds meer terreinen. Het productengamma van Kontakt Chemie voldoet dan ook aan de meest uiteenlopende eisen:
  • Technische reiniging De reinigingssprays van Kontakt Chemie regenereren op een efficiënte manier gecorrodeerde, intensief gebruikte of sterk vervuilde contacten en componenten. Snel en gemakkelijk.
  • Onderhoud en kwaliteitsgarantie Kontakt Chemie biedt specifieke onderhoudsproducten aan die borg staan voor een foutloze werking van elektrische en elektronische uitrustingen. Alle facetten van kwaliteitsbeheersing worden strikt nageleefd.
  • Betrouwbare en duurzame bescherming Vocht is dé vijand van elektrische contacten. De Kontakt Chemie producten garanderen een doeltreffende bescherming en langdurige werking, zelfs in minder ideale omstandigheden en omgevingsvoorwaarden.
  • Speciale toepassingen De voortdurende ontwikkeling van innovatieve producten beantwoordt aan de meest recente stand van de technologie. Een aanpak met innovatieve vernieuwingen.
Assortiment

Installatiemateriaal