Schakelaars

ABB vermogensschakelaars

De ABB vermogensschakelaars zorgen voor  de hoogste efficiëntie in installaties. Van industriële en maritieme toepassingen tot traditionele en duurzame energiecentrales, gebouwen, datacentra en winkelcentra.

Hoge kwaliteit, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid zijn de voornaamste kenmerken van deze vermogensschakelaars. Maximale prestaties onder alle omstandigheden, eenvoudig in onderhoud en service.

 

Eaton vermogensschakelaars

De NZM gesloten vermogensautomaten en lastscheiders hebben een bereik tot 1600 A met vermogens-overlappingen in de verschillende framegroottes. Verkrijgbaar in kortsluitvastheden van 25 kA voor kleine installaties tot 150 kA voor complexe of veeleisende energiesystemen.
Voor zowel de vermogensautomaten als de lastscheiders tot 1600 A zijn dezelfde accessoires beschikbaar zoals onderspanningsspoelen, in-en uitschakelspoelen, hulpcontacten, bedieningsknoppen en motorbedieningen.

Schneider vermogensschakelaars

De Compact-reeks biedt een intelligente meet- en bewakingsfunctionaliteit met uitstekende beveiligingsfuncties. De vermogensschakelaars van klein formaat variëren in capaciteit van 100A tot 3200A en zijn beschikbaar met aardlekbescherming (Vigi-module) en geïntegreerde vermogens- en energiemeting.

 

 

Siemens vermogensschakelaars

Ook de vermogensautomaten van Siemens kunnen wij leveren. De compacte schakelaars zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen tot 630A en nemen weinig ruimte in beslag. Dankzij 500 accessoire-modulen kunnen de schakelaars makkelijk worden geconfigureerd naar elke toepassing.

                       

 

ASN schakelaars

Elmet levert ook de schakelaars van ASN Sontheimer. Sontheimer is een voorstaande producent van werkschakelaars, nokkenschakelaars, wasmachineschakelaars en speciale schakelaars voor de elektrotechnische en industriële industrie met al 65 jaar ervaring.

               

             

 

Kraus en Naimer hoofdschakelaars

Ook de schakelaars van Kraus en Naimer hebben wij in ons leveringsprogramma. Denk hierbij onder andere aan werkschakelaars, nokkenschakelaars en hoofd- en werkschakelaars. Met het brede pakket van Kraus en Naimer is er voor elke situatie wel een oplossing.

               

 

Voor vragen of advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer informatie over de prijzen? Of iets niet kunnen vinden?
Assortiment

Installatiemateriaal